logo

Qui som | Què fem | Exposicions | Inici

Triàleg és la reunió de
3 fotògrafs de formació híbrida per tal de generar una plataforma de creació artística i professional orientada a la fotografia d'arquitectura, urbanisme i paisatge.

 

 

Adria

Adrià Goula
arquitecte i fotògraf


Arquitecte de formació, treballa en diferents despatxos a Barcelona i Paris. A partir de l’any 2003 comença a dedicar-se professionalment a la fotografia d’arquitectura, que combina amb el propi despatx d’arquitectura (aH!arquitectura amb Helene Silvy-Leligois) fins aproximadament fa tres anys, quan la fotografia es converteix ja en la seva dedicació principal. Obté encàrrecs despatxos d’arquitectura de renom i les seves fotografies es publiquen regularment en les revistes especialitzades tant nacionals com internacionals. Combina aquesta feina amb els estudis de doctorat d’arquitectura que realitza a l’ETSAB, amb cursos i conferències que imparteix en escoles d’arquitectura i disseny i amb treballs personals que s’exposen en diverses exposicions.

www.adriagoula.com web

Andres

Andrés Flajszer
arquitecte i fotògraf


Arquitecte i fotògraf de formació, es trasllada a Barcelona en l’any 2000 on continua els seus estudis d’arquitectura a l’UPC i completa la seva formació com fotògraf a l’IEFC. A Barcelona treballa en diferents despatxos d’arquitectura i a partir de l’any 2005 comença a dedicar-se professionalment a la fotografia especialitzada d’arquitectura, feina que combina amb diverses col·laboracions en projectes i concursos d’arquitectura, com també com a equip docent a cursos i post-graus d’arquitectura i urbanisme.

flickr.com/people/chicopolaco web

Pere

Pere Báscones
dissenyador multimèdia i fotògraf

Llicenciat en Belles Arts (UB) i en Comunicació Audiovisual (UOC), posgraduat en disseny i usabilitat per Internet (Elisava) i en Arquitectura i urbanisme de muntanya (UPC). Des del 2000 combina la seva dedicació professional amb la docència i la recerca en el món de la cultura, la fotogràfia i el disseny multimèdia. Treballa com a freelance i com a consultor de la UOC. Forma part del grup Òliba, centrat en l'estudi de l'impacte de les TIC als museus i les institucions culturals. Com a fotògraf està especialitzat en paisatge, ha realitzat diverses exposicions i cursos sobre fotografia digital.

www.perebascones.com web


email Contacte: info @ trialeg.com | A. Goula - A. Flajszer - P. Báscones